Sunnuntai 20.05.2018
Nimipäivät: Lilja, Karoliina, Lilli
Hämeenlinna
Selkeää
19°C
Tuuli: 6 m/s LEL
 
Anu Tiilikainen

Anu Tiilikainen

viittomakielentulkki ja -opettaja, luokanope ja kasvatustieteen maisteri, joka on henkeen ja vereen NHL-fani, itsepäinen kuin kääpiö ja muistuttaa hobittia sekä ulkoisesti että tavoiltaan. Perheensä lisäksi hän rakastaa "hulluna" musiikkia (sekä soittamista että kuuntelua), ammattitaidolla tehtyjä elokuvia ja tv-sarjoja sekä englanninkielistä action/science/fantacy - kirjallisuutta.

Machoista machoin action-sankari vaiko romanttisten komedioiden komistus?

*sisältöyhteistyö Film Townin kanssa*

Gerard Butlerin näyttelijänura on ollut varsin mielenkiintoinen. Mies on nähty sekä toimintaelokuvien badass-rooleissa että romanttisten komedioiden ja draamojen päätähtenä.

Jos vertailen hänen suorituksiaan elokuvissa 300, Gamer, The Ugly Truth ja P.S. I love you, en osaa päättää, kumpi genre sopii hänelle paremmin. Molemmissa hän tuntuu olevan kuin kala vedessä.

The Ugly Truth oli romanttisista komedioista mielestäni ehdottomasti paras tähänastisista. Butlerilla ja hänen vastanäyttelijällään Katherine Heiglilla keskinäinen kemia kantoi läpi elokuvan. Kipinät lensivät sanan säilästä puhumattakaan.

Samaa odotin uusimmalta romanttiselta komedialta. Rakkauden pelikenttä (Playing for Keeps) ei kuitenkaan päässyt The Ugly Truth – elokuvan tasolle.

Butlerin roolisuorituksesta jäi puuttumaan se jokin. Sanonta ”You are as good of an actor as your opponent” piti tässä tapauksessa paikkansa. Casting ei jostain syystä toiminut, vaikka huippunäyttelijöitä oli mukana monta.

Ongelma saattoi olla myös käsikirjoituksessa. Se jätti meikäläisen kylmäksi muutamia hauskoja ja koskettavia hetkiä lukuunottamatta. Loppufiilis oli ”blääh, tämä oli taas tällainen peruslässynlässyn tarina!”

Ainoa todella sydäntä lämmittävä asia elokuvassa oli päänäyttelijän tarjoama silmänruoka sekä ihanan seksikäs ääni ja skottilaisaksentti. No, siinä oli nautintoa riittämiin… ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4xt09JuAnxc[/youtube]

P.S. Käykää katsomassa ja kertokaa, oletteko kanssani samaa mieltä…

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.